“Student Link” nga shkolla Don Bosko shpallen fitues të garës për zhvillimin e platformës online për bashkëpunim mes shkollave të mesme të Kosovës. Kjo garë Ishte pjesë e ‪#‎DigitalFestival‬ mbështetur nga Raiffeisen Bank dhe u implementua në bashkëpunim me Kosovar Youth Council – KYC (Këshilli Rinor Kosovar)


Category: Lajmet , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 25/05/2016