Më 27 Maj 2016 u mbajt festa e Abetares për SHF “Don Bosko” – Prishtinë. Nxënësit e klasëve të para për këtë ditë të rëndësishme kishin përgatitur një program artistik shumë të pasur me pika prej më të ndryshmeve artistike-edukative duke i bërë të pranishmit e sidomos prindërit të lumtur dhe krenar me arritjet e tyre.


Category: Lajmet , Ngjarjet e Rëndësishme , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë , Shkolla Fillore

Publikuar më: 30/05/2016