Prindër të dashur,

ju njoftojmë se gjysmëvjetori i parë për të gjitha nivelet përfundon me datë 24 dhjetor 2019, kurse komunikimi suksesit bëhet me datë 27 dhjetor 2019 nga ora 17:00 deri 18:30 (gjatë kësaj periudhe kohore, prindërit do të kenë mundësi të takohen me kujdestarin dhe profesorët e klasës).

Lusim prindërit që të marrin pjesë në këto takime!

________________________________
Me respekt
Drejtori i QSE “Don Bosko” – Prishtinë
Don Dominik Skender Qerimi

 


Category: Lajmet , Ngjarjet e Rëndësishme

Publikuar më: 19/12/2019