Sot, në ambientet e Shkollës sonë, patëm kënaqësinë të mirëpresim përfaqësuesit e ICT Awards të cilët prezantuan garën më të madhe të ICT-së në trevat Shqiptare.

Fillimisht at ai mirëpriti Drejtori i Qendrës Don Izidori, i cili ju uroj mirëseardhje si dhe ju drejtua nxënësve më një fjalim të rëndësinë e pjesëmarrjes në këto gara.

Pastaj përfaqësuesi nga ICT Awards Ardian Alaj, bëri prezantimin e garës, mënyrën e aplikimit si dhe fushat ku mund të  garohet.

Interesimi nga nxënësit tanë ishte i madh dhe besojmë se Shkolla jonë do të këtë një përfaqësim dinjitoz në këtë garë.


Category: Lajmet

Publikuar më: 06/03/2019