Qendra Social- Edukative “Don Bosko” në Prishtinë, ju uron festën e Flamurit të gjithë nxënësve, mësimdhënësve, prindërve dhe mbarë shqiptarëve!

Edhe pse ky nëntor popullin shqiptar e gjeti të tronditur nga fatkeqësia natyrore, prapëseprapë ne dimë si të përballemi më këto sfida dhe më shumë se kurrë solidarizohemi më njëri- tjetrin.

Prandaj, në emër të drejtorit të Qendrës “Don Bosko”, don Dominik- Skender Qerimi dhe Bashkësisë Saleziane, gëzuar 28 Nëntorin!

Urojmë që festat e nëntorit të na gjejnë gjithmonë të bashkuar në të mirë të kombit tonë!

URIME…!


Category: Lajmet , Ngjarjet e Rëndësishme

Publikuar më: 28/11/2019