Sot në Shkollën tonë, u mbajt një ligjërate me temën: “Drejtësia Tranzicionale”. Kjo ligjërate kishte në fokus ngjarjet e luftës së fundit në Kosovë, të drejtat e viktimave dhe familjeve të viktimave sot, gjykimet për krimet e luftës etj.

Ligjërues ishin përfaqësues të organizatës HLC-Kosovo.


Category: Lajmet

Publikuar më: 28/02/2019