Gara për pikturën më të mirë e cila filloj javën e kaluar në kuadër të Javës së Don Boskos, u mbyll sot.
Nxënësit treguan kreativitetin e tyre në Art Figurativ  ku dëshmuan që kanë talent të jashtëzakonshëm në këtë fushë.

Pikturat e punuara nga nxënësit tanë, do të vlerësohen nga piktorë profesionist.
Tri vendet e para nga shkolla e mesme dhe tri vendet para nga shkolla fillore do të shpallen në ditën e Shkollës me 9 shkurt 2018.

Ne i inkurajomë nxënësit tanë që të vazhdojnë ta shprehin talentin e tyre sepse shkolla jonë gjithmonë do t’i mbështes.


Category: Lajmet , Ngjarjet e Rëndësishme , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 31/01/2018