Me 13 Maj 2015, përfundoi mësimit i rregullt për nxënësit e klasës së 12-të, me ç’rast stafi dhe nxënësit e “Don Boskos” organizuan një festë përshëndetëse në ambientet e shkollës.


Category: Gjimnazi i Përgjithshëm , Liceu Elektroteknik , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 13/05/2015