Qendra e trajnimeve profesionale Don Bosko – Prishtinë, gjate muajit maj organizon këto trajnime:
– Instalime Elektrike
– Saldim
– Ngrohje Qëndrore
– Ujësjellës
Qendra është e Akredituar nga Autoriteti Kombëtar i Kualifikimeve .
Trajnimet mbahen në laboratorë modern dhe me një staf shumë profesional.
Të interesuarit të paraqiten në lokalet tona.

Category: Galeria , Lajmet , Ngjarjet e Rëndësishme , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë , Trajnimet Profesionale

Publikuar më: 07/05/2015