Me datë 30 Prill u mbajt Dita e Shkencës në Qendrën “Don Bosko” – Prishtinë

Tashmë ky organizim është bërë tradicional në “Don Bosko”, ku çdo vit ofrojmë mundësi të promovimit të aftësive shkencore të nxënësve të shkollave të mesme në Republikën e Kosovës.

Për këtë vit u ndanë 3 çmime për punimet më të mira.

Çmimi i parë – Home Automation dhe Softueri për matjen e diabetit (Liceu Elektroteknik “Don Bosko” dhe Gjin Gazulli – Prishtinë )
Çmimi i dytë – VoIP Arion Banishta (Liceu Elektroteknik “Don Bosko” – Prishtinë)
Çmimi i tretë – Fermat tona – Transporti i vezëve (Gjin Gazulli – Prishtinë )


Category: Lajmet , Liceu Elektroteknik , Ngjarjet e Rëndësishme , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 04/05/2015