Të dashur mësimdhënës, nxënës, ish nxënës, prindër e miq të QSE “Don Bosko”!

Kam kënaqësinë që në emër të Bashkësisë Saleziane, stafit të Qendrës, të jua uroj përzemërsisht  festën e Kurban Bajramit!

Urojmë që kjo festë dhe festat tjera të na gjejnë të bashkuar rreth idealeve tona shekullore!

Bekimi, shëndeti, lumturia e begatia mbizotërofshin në familjet tuaja!

 

Me respekt
Don Dominik Skender Qerimi


Category: Lajmet

Publikuar më: 20/07/2021