Sot më 29 Janar 2016 u mbajt programi i Festës së Shkollës “Don Bosko” – Prishtinë , program ky i organizuar nga nxënësit dhe stafi i Qendrës.
Të pranishëm ishin nxënësit, prindërit dhe përfaqësues nga institucionet vendore dhe ndërkombëtare për të cilët u dha një program  i pasur kulturoro-artistik. Gjatë festës u bë edhe shpallja e tre fituesve të garës letrare.

FJALIMI I DREJTORIT ME RASTIN E FESTËS SË SHKOLLËS, JANAR 2016


Category: Gjimnazi i Përgjithshëm , Lajmet , Liceu Elektroteknik , Ngjarjet e Rëndësishme , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë , Shkolla e Mesme e Ulët , Shkolla Fillore

Publikuar më: 29/01/2016