Me rastin festës së shkollës, Qendra Social-Edukative “Don Bosko”- Prishtinë,  organizon garën letrare për ese.

Kjo garë tashmë është bërë tradicionale në shkollës tonë dhe në këtë garë pjesëmarrës janë të gjitha Shkollat e Mesme të Larta të Prishtinës.

Gara mbahet me datë 1 shkurt 2018.

Afati i fundit për regjistrim është 31 janar 2018.

Për kriteret e konkursit dhe për të aplikuar online, klikoni në linkun më poshtë:

www.donbosko-kosova.com/konkursi-per-ese


Category: Lajmet , Ngjarjet e Rëndësishme , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 19/01/2018