Qendra Social-Edukative “Don Bosko”- Prishtinë, me rastin festës së shkollës, organizon turnir në futboll të vogël, basketboll dhe vojelboll për nxënësit e shkollave të mesme të komunës së Prishtinës.

1. TURNIR NË FUTBOLL TË VOGËL

Nga 22 deri 25 Janar 2018, do të organizohet turniri në futboll të vogël. Në turnir do të marrin pjesë disa nga shkollat e mesme të Prishtinës. 

2. TURNIR NË BASKETBOLL, VOLEJBOLL & FUTBOLL

Nga data 26 deri më 31 janar 2018 do të mbahet turniri në basketboll, ku do të marrin pjesë disa nga shkollat e mesme të Prishtinës

Në turnirin e Volejbollit dhe Futbollit të Vogël për SHFMU, do të marrin pjesë vetëm SHFMU “Don Bosko” Gjilan dhe SHFMU “Don Bosko” Prishtinë.

3. TURNIR NË VOLEJBOLL PËR FEMRA

Turniri organizohet nga data 2 deri me 6 shkurt. Marrin pjesë disa nga shkollat e mesme të Prishtinës


Category: Lajmet , Ngjarjet e Rëndësishme , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 19/01/2018