Sot më 29 Prill 2016 u mbajt DITA E SHKENCËS ku u bë prezantimi dhe mbrojtja publike e projekteve shkencore pjesëmarrëse në garë.

Projektet fituese janë:

Vendi i parë “KKI CONTROLLER” – Don Bosko, Prishtinë

Vendi i dytë “Meta Search & Klonimi i Një Disku” – Gjin Gazulli, Prishtinë & Arkitekt Sinani, Mitrovicë

Vendi i tretë “Alfabeti i Gjuhës Shqipe” – Kolegji “Don Bosko” – Gjilan

Projekti “Student Link” fituan dy bursa studimi nga 50% për tri vite në UBT – Prishtinë. 


Category: Lajmet , Ngjarjet e Rëndësishme , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 29/04/2016