Sot më 04 Maj 2016, për nxënësit e klasës së 6-të u organizua një aktivitet i cili ju pëlqeu shumë. Ishte përgatitja dhe pjekja e Pizzave aktiviteti i pasdites për klasën e 6-të ku nxënësit mësuan si të përgatisin gjërat e duhura për një Pizza të shijshme. Ky aktivitet u mbikëqyr nga prof. Drita Dobreci, prof. Ermelinda Palushi dhe prof. Amanda Balaj . Për më shumë shihni fotografitë më poshtë:


Category: Qendra "Don Bosko" - Prishtinë , Shkolla e Mesme e Ulët

Publikuar më: 04/05/2016