Sot filloi prezantimi i projekteve të para konkurruese në “Ditën e Shkencës”. Prezantimi u bë para komisionit të përbërë nga Prof. Muzafer Shala, Dekan në UBT, Prof. Sadije Melenica, profesoreshë në SHMT “Arkitekt Sinani” dhe Prof. Betim Bajoku, profesor në QSE “Don Bosko” – Prishtinë.


Category: Lajmet , Ngjarjet e Rëndësishme , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 26/04/2016