Aktiviteteve sportive te zhvilluara në kuadër të Javës së Don Boskos, sot ju erdhi fundi. Këto aktivitete përfunduan me finalen e turnirit në volejboll për femra.

Pas shumë lojëravë të bukura të cilat u zhvilluan gjatë këtij turniri ku pjesëmarrëse ishin disa nga shkollat e mesme te larta të Prishtinës, në fund në finale arritën:

SHML “Mehmet Akif” dhe SHML “28 Nëntori”

Ishte kjo një finalë shumë mirë e organizuar dhe po ashtu ishte një lojë që i përngjau finales, ku ishte shumë atraktive dhe interesante për publikun.

Ne fund fitore arriti SHML “Mehmet Akif” duke fituar 2 – 0 ne sete.

SHML “Mehmet Akif” vs SHML “28 Nëntori”  2-0 në sete.

Falënderojmë shkollat pjesëmarrëse dhe i urojmë ato për rezultatet e arritura.


Category: Lajmet , Ngjarjet e Rëndësishme , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 06/02/2018