Të dashur nxënës, aplikantë të Javës së Shkencës,

Java e Shkencës ka qenë e programuar që të mbahet në javën e fundit të muajit prill.

Por, duke parë rrethanat në të cilat gjendemi shkaku i pandemisë COVID-19, jemi të detyruar që  Javën e Shkencës ta shtyjmë për afat të pacaktuar.

Për çdo informate tjetër, ju njoftojmë me kohë përmes website dhe rrjeteve sociale!

 

Me respekt

QSE “Don Bosko” – Prishtinë


Category: Lajmet

Publikuar më: 09/04/2020