Sot më 1 korrik 2016 u mbajt edhe dita e dytë dhe përmbyllëse e trajnimit dy ditor të stafit të QSE “Don Bosko” – Prishtinë. Trajnimi u mbajt nga Don Fabio Bellino, delegat i Inspektorisë për Baritoren Rinore.


Category: Lajmet , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 01/07/2016