Të nderuar prindër,

me anë të kësaj letre dëshiroj t’ju përshëndes dhe informoj se të premten me 6 nëntor 2015 nxënësit do të lirohen nga shkolla në orën 12:10.

Arsyeja e ndryshimit të programit është trajnimi dy ditor që do ta kemi me mësimdhënësit e Qendrës Social-Edukative “Don Bosko” në Tiranë, më 6-7 nëntor 2015.

Ju falenderojmë përzemërsisht për mirëkuptimin.

Drejtori,
Don Izidor Llukiq


Category: Lajmet , Ngjarjet e Rëndësishme , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 05/11/2015