Sot më datë 11.11.2015 nga ora 10:30 (pushimi i gjatë) u mbajt finalja e turnirit të basketbollit të Gjimnazit dhe Liceut “Don Bosko” – Prishtinë.
Ndeshja finale u karakterizua me lojë shumë interesante mes klasave XI-C vs XII-D, ku pas kohës shtesë klasa XII-D u shpall kampione për këtë vit me rezultat XI-C 28 – 29 XII-D.


Category: Galeria , Gjimnazi i Përgjithshëm , Lajmet , Liceu Elektroteknik , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 11/11/2015