Sot në shkollën tonë u shënua Dita e Pranverës, ditë kjo e cila shënon edhe fillimin e stinës së pranverës.

Për nder të kësaj ditë Komisioni i Ekologjisë, kishte organizuar një aksion simbolik në mbjelljen e luleve, pemëve si dhe pastrimin e ambientit shkollor dhe jashtë saj.

Të gjitha klasat e te gjitha niveleve shkollore ishin të pranishme ku se bashku me profesorët dhanë kontributin e tyre në këtë drejtim.

Po ashtu një pjesë e nxënësve ishin jashtë ambientit shkollor për ta dhënë një kontribut në pastrimin e qytetit.

Më poshtë mund t’i shikoni disa foto nga ky aktivitet.


Category: Lajmet , Ngjarjet e Rëndësishme , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 21/03/2017