Sot u bë nje vit që kur nxënësja jonë Rebeka Rexhepi u nda nga kjo jetë dhe kaloi në amshim.

Qendra Don Bosko sot e asaj dite kujton me shumë dashuri Rebekën dhe përzemërsisht shprehim ngushëllimet për familjen , shoqërinë dhe dashamirët e Rebekës.

Pusho në paqe Rebeka.


Category: Lajmet , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 17/03/2017