VENDI DHE DATA E LINDJES
Shkodër, 25.03.1981

FUNKSIONI
Zv.Drejtor, Profesor

DETYRAT
Përgjegjës i Liceut dhe Gjimnazit “Don Bosko”

LËNDËT:
Filozofi, Etikë

KUALIFIKIMI
MSc. Teologji Dogmatike (Antropologji Teologjike) – Romë
MSc. Filozofi – Romë


Publikuar më: 29/04/2015