Në vazhdën e aktiviteteve të Javës së Don Boskos, dje u zhvilluan dy ndeshjet gjysëmfinalë në futboll të vogël.

Në këto ndeshje u takuan:

SHML “Don Bosko” në Prishtinë 1 vs 3 SHML “28 Nëntori” dhe
SHML “Mehmet Akif” 2 vs 0 SHML “Abdyl Frashëri

Sot luhet finalja ku do të takohen:

SHML “28 Nëntori” vs SHML “Mehmet Akif”


Category: Lajmet , Ngjarjet e Rëndësishme , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 25/01/2018