Sot u zhvillua finalja e turnirit i cili po organizohet për nderë të Javës së Don Boskos.

Në finale u takuan SHML “Mehmet Akif” & SHML “28 Nëntori”.

Loja u ishte shumë fer dhe korrekte, ku te dyja ekipet treguan kulturë të lartë sportive. Po ashtu lojën e karakterizuan shumë raste shënimi, por gjithmonë njëri ekip fiton në fund. Kësaj radhe fitues ishte:

 SHML “Mehmet Akif” me rezultat 2:1 SHML “28 Nëntori”

Falënderojmë të gjitha shkollat për pjesëmarrje dhe shihemi përsëri vitin e ardhshëm.

 


Category: Lajmet , Ngjarjet e Rëndësishme , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 25/01/2018