Sot, në ditën e fundit të gjysëmvjetorit të parë, në prag të festës së vitit të ri, nxënësit e shkollës fillore i vizitoi një person shumë i dashur për ta. Ata i vizitoi babadimri.

Për fëmijët kjo ishte një befasi e cila i la paska të hutuar nga gëzimi, por edhe të entuziazmuar njëkohësisht. Ata vraponin për ta përqafur dhe për tu fotografuar me të.

Në fund babadimri ju dhuroi dhurata për festat e fundvitit.


Category: Lajmet , Shkolla Fillore

Publikuar më: 28/12/2018