Në ditën e fundit të mësimit të këtij gjysëmvjetori, për nxënësit e Shkollës Fillore ishte përgatitur një befasi. Ata i vizitoi një mysafir shumë i dashur për ta “Babadimri”.

Ishte kjo një befasi e cila ngjalli shumë emocione tek fëmijët dhe të gjithë vërshonin cili ta përqafoj i pari apo te fotografohet me të.

Pas një bashkëbisedimi që bënë fëmijët me “babadimrin”, atyre ju shpërndan dhurata për festat e fundvitit.


Category: Lajmet , Ngjarjet e Rëndësishme , Shkolla Fillore

Publikuar më: 29/12/2017