Prindër të dashur, më poshtë i gjeni datat me rëndësi deri në përfundim të gjysëmvjetorit të parë.

Më datë, 22 dhjetor 2018, organizohet shëtitje njëditore për të gjithë nxënësit e Shkollës së Mesme të Lartë në Prevallë.
Më datë, 25 dhjetor 2018, festohet festa e Krishtlindjes. Me rastin e kësaj feste, shkolla jonë do të ketë pushim më datat, 24 dhe 25 dhjetor 2018. (p.s data 24 dhjetor 2018 do të kompensohet si ditë mësimi në gjysëmvjetorin e dytë.)
Më datë, 28 dhjetor 2018, përfundon gjysëmvjetori i parë.
Më datë, 14 janar 2019, fillon gjysëmvjetori i dytë.

* Takimet me prindër do të organizohen në fillim të gjysëmvjetorit të dytë.


Category: Lajmet , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 20/12/2018