Dhjetë esetë më të mira të garës letrare “Magjia e fjalës”

Me 25 janar 2016 juria ka përzgjedhur 10 esetë më të mira, mes 125 nxënësve që kanë konkurruar për esenë më të mirë. Të premten me 29 janar, gjatë Festës së Ditës së Shkollës, do të shpallen tre vendet e para, ndërsa të mërkuren me 27 janar, gjatë Tryezës së Rrumbullakët do të shpërblehen me mirënjohje shtatë esetë e tjera. Ju kujtojmë se renditja e mëposhtme është në rendin alfabetik dhe jo sipas vendit fitues.

Emrat e nxënësve fitues janë si vijon:

  Nxënësi Shkolla Klasa
1 Blerina Beqiri SHMM “Dr. Ali Sokoli” Klasa XI
2 Butrint Beqiri Gjimnazi “Sami Frashëri” Klasa XI/1
3 Butrint Haxhaj Gjimnazi  “Sami Frashëri” Klasa XII/10
4 Dua Zajmi QSE “Don Bosko” Klasa X/B
5 Gabriela Mirakaj QSE “Don Bosko” Klasa XI/A
6 Greta Avdyli Gjimnazi “Sami Frashëri” Klasa XII/9
7 Kaltrina Ferati QSE “Don Bosko” Klasa XI/A
8 Marigona Duraku QSE “Don Bosko” Klasa XII-D
9 Nesa Boshnjaku QSE “Don Bosko” Klasa X/B
10 Shkurta Bregovina SHMEJ “H. Kadri Prishtina” Klasa XI/J

 

JURIA

Don Pavlin Zefi                      Prof. Hyrishahe Koça

Prof. Afërdita Haliti               Prof. Nexhmije Mekolli

Prof. Arbenita Musliu           Prof. Muharrem Kastrati


Category: Gjimnazi i Përgjithshëm , Lajmet , Liceu Elektroteknik , Ngjarjet e Rëndësishme , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 26/01/2016