TEMA: 

Brezi 3.0 Përceptimi i librit dhe i teknologjisë informative te adoleshentët, sot dhe nesër.

ÇMIMET:

1. RINA RAMA

2.MEDINA XHURAJ

3. ELZA LATIFI

 

ESETË MUND TI LEXONI DUKE KLIKUAR MË POSHTË: