Me datë 22 Dhjetor 2016 në ora 17:00 do të behët komunikimi i suksesit për nxënësit e Shkollës Fillore dhe të Mesme të Ulët.

Me këtë rast perfundon gjysëmvjetori i parë për të filluar me 10 Janar 2017


Publikuar më: 30/11/2016