Më datë 25 dhjetor 2018 festohet festa e Krishtlindjes. Me rastin e kësaj feste, shkolla jonë do të ketë pushim më date 24 dhe 25 dhjetor 2018. 

p.s Data 24 dhjetor 2018 do të kompenzohet si ditë mësimi në gjysëmvjetorin e dytë.


Publikuar më: 09/12/2018