Pas përfundimit të të gjitha aktiviteteve, me 10 shkurt 2018 organizohet party për të rinj.

Pjesëmarrës mund të jenë të gjithë nxënësit, ish nxënësit dhe miqtë e “Don Boskos”.

Party fillon në orën 20:00.


Publikuar më: 31/01/2018