Me datë 27 prill 2017, do të mbahet takimi me prindër të klasave të 11-ta dhe 12-ta

Takimi do të filloi në ora 17:00.

Luten prindërit të marrin pjesë në këtë takim.


Publikuar më: 19/10/2016