Me datë 28 shkurt 2017, do të mbahet takimi me prindër për Shkollen Fillore dhe te Mesme te Ulët duke filluar nga ora 17:00.

Luten prinderit që marrin pjesë në këtë takim.


Publikuar më: 19/10/2016