Takime me nxënës dhe prindër sipas orarit:

ora 9:00   Takim me nxënës dhe prindër të klasave të 1-ra
ora 11:00 Takim me nxënës dhe prindër të Shkollës Fillore dhe të Mesme të Ulët


Publikuar më: 01/08/2017