TRAJNIM DYDITOR I STAFIT

Trajnim dyditor i stafit të QSE “Don Dosko”, Prishtinë

Të premten dhe të shtunën, qendrat e “Don Bosko-s” në Prishtinë, Gjilan, Tiranë dhe Shkodër do të mbajnë një trajnim dyditor me temën: Antropologjia Saleziane.

Ky trajnim mbahet me qëllim të njohjes së vlerave të Don Boskos dhe mënyrës së edukimit sipas pedagogjisë së tij.

Ligjërues do të jetë profesori MIGUEL ANGEL GARCIA MORCUENDE- Drejtor Botëror pranë Zyrës së Shkollës dhe Formimit Profesional, Departamenti i Rinisë, Romë – Itali

Për këtë arsye, të premten ora e shtatë (7-të) e mësimit nuk do të mbahet.


Publikuar më: 19/10/2016