Të hënën dhe të martën me datë 30-31 janar në ora 10.30Turnir Basketbolli me disa nga Shkollat e Mesme të Prishtinë. Turniri mbahet në Palestrën e Shkollës “Don Bosko”.


Publikuar më: 19/01/2017