Sot me 12.05.2017 nxënësit e klasave te para festuan festen e abetares, fal punës se mësueseve dhe prindërve, përkushtimi i tyre u finalizua me një feste madhështore. Me programin e përgatitur nga nxënësit me pika te ndryshme , shprehen gëzimin e tyre që arritën me sukses të mësojnë shkrimin dhe leximin, pra të mbarojnë Abetaren dhe të mirëpresin me dashuri librin Lexim. Ju urojme nxënësve tanë suksese, gëzim në hapat e mëtutjeshëm të jetës. “Te jemi krenar për ju të dashur”


Category: Lajmet , Ngjarjet e Rëndësishme , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë , Shkolla Fillore

Publikuar më: 12/05/2017