Pas një jave me plot aktivitete kulturore, shkencore e sportive, me datë 3 shkurt 2017 mbahet manifestimi qendror Festa e Ditës së Shkollës.

Festa fillon në orën 11.00 dhe në këtë manifestim do të ketë një program të pasur kulturo-artistik të përgatitur nga nxënësit tanë.

Jeni të ftuar të festoni bashkë me ne.

 


Category: Lajmet , Ngjarjet e Rëndësishme , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 18/01/2017