Të dashur nxënës, prindër dhe miq të QSE “Don Bosko”,

 

Data 31 janar për mbarë Qendrat e Don Boskos në botë, shënon ditën e vdekjes së Shën Gjon Boskos, ditë kjo kur të gjitha qendrat organizojnë aktivitete të ndryshme kulturore.

Meqenëse këtë vit data 31 janar na zuri në masat e mbrojtjes kundër pandemisë, Ne u detyruam ta zhvendosim këtë organizim.

 

Andaj organizimi i Festës së Shkollës është si më poshtë:

Vendi: QSE Don Bosko – Prishtinë

Data: 06.05.2022

Ora: 11:00

 

Të ftuar janë nxënësit, ish nxënësit, prindërit dhe miqët e “Don Boskos”

 

Me respekt

Drejtori:
Don Dominik Skender Qerimi


Category: Lajmet , Ngjarjet e Rëndësishme

Publikuar më: 04/05/2022