Sot më 10 qershor 2016 u mbajt Festa e Falenderimit, festa e fundit për këtë vit shkollor në Qendrën “Don Bosko” – Prishtinë. Enkas për këtë festë plot hare dhe emocione, stafi dhe nxënësit kanë përgatitur një program të pasur artistiko-kulturor. Gjithashtu gjatë programit të festës u ndanë shumë mirënjohje për nxënësit e dalluar, për fituesit në garat e organizuara nga shkolla dhe pergamenat e maturantëve me kartelat e ish-nxënësve.


Category: Lajmet , Ngjarjet e Rëndësishme , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 10/06/2016