Gjatë kësaj jave dhe asaj qe po e lemë pas, në Shkollën tonë po zhvillohet olimpiada e turnirëve. Kjo olimpiadë, përfshinë disa degë siç janë: futboll, basketboll, hanndboll, volejboll dhe shah.

Fillimisht po zhvillohet turniri në futboll, dhe posa të perfundojë fillohet me turniret tjera.

Kjo olimpiadë në qëllimin e saj, përveç garës mes klasave dhe individëve, ka edhe karakter edukativ dhe socializues.

Falënderojmë prof. Valentin Spaqi dhe prof. Burbuqe Ahmetaj për kontributin e tyre në organizimin e kësaj olimpiade!

Urojmë që kjo olimpiadë të shkojë mbarë dhe le të fitojë më i miri!


Category: Lajmet

Publikuar më: 15/10/2019