Më 21 qershor 2016 u mbajt dita e dytë e Kampit Veror 2016 në QSE “Don Bosko” – Prishtinë, aktivitet ky i cili këtë vit mbështetet nga Ministria e Kulturës Rinisë dhe Sportit, Departmenti i Rinisë, Sektori i Kulturës, Sportit dhe Rekreacionit. Trajnimi u mbajt nga ekspertët e fushës së fotografisë, komunikimit dhe gazetarisë: Fotografi: z. Arben Llapashtica dhe Gazetari: z. Gjergj Anton Filipaj.


Category: Lajmet , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 21/06/2016