Sot, të gjitha Qendrat “Don Bosko” në 134 shtete të botës, festojnë festën e Don Boskos, Atit dhe mësuesit të të rinjve!.

Andaj, Qendra “Don Bosko” në Prishtinë, Bashkësia Saleziane, i uron të gjithë nxënësit, mësimdhënësit, prindërit dhe miqtë e “Don Boskos” për këtë ditë me fjalët e arta të Don Boskos :

“Për ju mësoj, për ju punoj… për ju jam i gatshëm të jap edhe jetën time!”

Më shumë për jetën e Don Boskos, mund të lexoni në linkun më poshtë:

Biografia e Don Boskos


Category: Lajmet , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 31/01/2019