*Me rastin e Festës së Krishtlindjes dhe të Vitit të Ri,
drejtori dhe bashkësia saleziane e Prishtinës,
uron nga zemra të gjithë nxënësit, mësimdhënësit dhe miqët e “Don Boskos”,
që hiri dhe bekimi i Zotit të
mbretërojnë në çdo zemër dhe familje!*

 


Category: Lajmet , Ngjarjet e Rëndësishme

Publikuar më: 24/12/2018