Në vazhdën e aktiviteteve që po organizohen për nder të Javës së Don Boskos, sot u mbajt loja finale në volejboll për femra.

Në lojën finale arritën shkolla “British School of Kosova” si dhe “Don Bosko” – Prishtinë.

Fitues doli “QSE Don Bosko” me rezultat 2:1 në sete.

Lojtaret e të dyjave ekipeve dhanë një lojë shumë të bukur ku shpesh herë tifozët ngriheshin në brohoritje në përkrahje të Shkollave te tyre.

Më këtë finale përfundoi olimpiada e turneve dhe tani radhën e kanë aktivitetet kulturore ku më datë 5 shkurt 2020 mbahet tryeza e rrumbullakët e cila trajton “Rrolin e mediave në shoqërinë tonë”.


Category: Lajmet , Ngjarjet e Rëndësishme

Publikuar më: 29/01/2020