Më 20 qershor 2016 filloi Kampi Veror 2016 në QSE “Don Bosko” – Prishtinë, aktivitet ky i cili këtë vit mbështetet nga Ministria e Kulturës Rinisë dhe Sportit, Departmenti i rinisë, Sektori i Kulturës, Sportit dhe Rekreacionit. Kampi filloi me trajnimin në komentim të sportit e grupit të të rinjëve nga trajneri, gazetari i njohur i sportit z. Andin Lokaj.


Category: Lajmet , Qendra "Don Bosko" - Prishtinë

Publikuar më: 20/06/2016